Klik op de kaart voor Google Maps

Klik op de kaart voor Google Maps

Routebeschrijving Spuistraat

Het Spui Medisch Centrum bevindt zich op de eerste en hogere verdiepingen van Spuistraat 239. Hier zijn verschillende (para)medische specialismen aanwezig. Wij zijn gevestigd boven het OLVG (locatie centrum) en u kunt ons bereiken via de ingang naast de apotheek aan de rechterkant, zie foto. De lift of de trap leidt u naar de etages. De Spuistraat ligt in het centrum van Amsterdam, tussen de Nieuwezijds Voorburgwal en het Singel.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Spuistraat 239 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Tram 1, 2 en 5 (halte Spui)
  • Tram 13 en 17 (halte Dam)
  • Tram 9, 16, 24 (halte Spui)

Kijk voor actuele informatie op  www.9292ov.nl

Bereikbaarheid en parkeren met de auto

Rondom de locatie zijn beperkte mogelijkheden tot betaald parkeren. Houd er rekening mee dat het zoeken naar parkeerruimte enige tijd vergt. Heeft u een parkeerplaats gevonden, vergeet u dan de parkeermeter niet! De dienst Parkeerbeheer voert een actief beleid met wielklemmen. Parkeren op de Spuistraat of directe omgeving kost € 5,00 per uur. Klik hier voor een actuele opgave van de parkeerkosten.

Parkeert u uw auto in ‘Qpark De Bijenkorf‘, dan kost dit € 6,00 per uur. Deze parking beschikt over 487 plaatsen en is 24 uur per dag geopend. Locatie: Beursplein 15, 1012 JW Amsterdam. Deze ligt op 650 meter (8 min lopen).

Lang parkeren: P+R

Als u lange tijd wilt parkeren kunt u uw auto ook parkeren op een van de P+R terreinen van Amsterdam, bijvoorbeeld P+R Zeeburg of P+R Bos en Lommer. U betaalt hier maximaal € 8,00 per dag. Als u uw auto geparkeerd heeft, ontvangt u een gratis retourkaartje voor het openbaar vervoer. Hiermee kunt u verder reizen naar het Spui Medisch Centrum.